Over ons

Uitsluitend professionele acteurs

Kwaliteit: nooit grof of banaal

Toegankelijk: goed bereikbaar

Film locatie: Kasteel Huis ter Horst

 

kasteel ter horst

Dit is ons verhaal:

Sinds 2007 zijn we specialist in het verzorgen van typetjes voor feesten en evenementen. Onder de naam TopTypetjes.nl verzorgen we acteurs op elke plek in Nederland en België. Wanneer u een typetje of meerdere typetjes van TopTypetjes boekt bent u verzekerd van een leuke, grappige en spraakmakende act op uw (bedrijfs)feest, evenement, congres, beurs, jubileum,  trouwfeest, open dag of bedrijfsopening. In de afgelopen jaren hebben we een netwerk opgebouwd van talentvolle en creatieve mensen. Gezamenlijk, en met succes, verzorgen zij een breed scala aan workshops, acts, typetjes en dus Sinterklaas-video.

 

christiaan jelsma_profielfoto_toptypetjes

Over Chris

Christiaan ('83) stond al vroeg in de spotlights. Als lid van cabaretgroep De Oermannen trad hij op in theaters door het hele land en stond hij onder andere in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival (2002). Daarnaast is hij regelmatig te zien op het witte doek en in commercials, en heeft hij als rapper van de groep Stijlheid op veel hiphop-podia gestaan. 

Christiaan is afgestudeerd Cultureel Maatschappelijk Werker en heeft veel ervaring met het doceren van verschillende doelgroepen. Hij is authentiek in het verzorgen van creatieve workshops en trainingen. Daarnaast heeft hij sinds jaren ervaring opgedaan in het spelen van karakters en typetjes.

TopTypetjes.nl

In de afgelopen jaren heeft Christiaan een netwerk opgebouwd van talentvolle en creatieve professionals. Gezamenlijk, en met succes, verzorgen zij een breed scala aan workshops, acts en typetjes. Daarbij staat voor hen een aantal kernwaarden voorop:

Onze kernwaarden:

  • openheid: er is altijd ruimte voor overleg en uitwisseling van ideeën met de opdrachtgever;
  • professioneel: onze acts zijn altijd goed verzorgd en voorbereid;
  • respect: nooit grof of banaal, en voorkomen beledigingen, discriminatie of intimidatie;
  • plezier: onze acteurs hebben toewijding en plezier in hun werk hoog in het vaandel staan, en zullen dat ook uitstralen naar hun opdrachtgever.

 

TopTypetjes.nl is onderdeel van ChrisCreatief.

ChrisCreatief is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel: Kvk 30238366

TopTypetjes Nederland 
Kantoor: Molenstraat-centrum 385, 7311 XJ Apeldoorn
Kvk 30238366
T: 055-763 04 76  

Acteurs

De acteurs van TopTypetjes zijn geselecteerd op basis van hun scholing, talent en kwaliteit. We werken met een klein vast team van acteurs die elkaar kennen. Op deze wijze kunnen we de kwaliteit van TopTypetjes garanderen. Er is een enorme chemie, betrokkenheid en loyaliteit tussen de acteurs. Dit merken we elke keer weer tijdens een acteursmeeting. Tijdens zo'n meeting delen we ervaringen met elkaar en ontwikkelen we ons spel verder. De acteurs zijn allen geschoold en professioneel bezig met hun vak.

sinterklaas voor de deur
sint op kantoor
sint op kantoor3
sint in ter horst3
sint in ter horst2

ERVARINGEN

'Het was de ideale manier om pakjesavond mee te beginnen, de video was erg overtuigend en de kinderen hebben het er nog weken over gehad.' Robert Visser (pakjesavond met familie)

'We wilden onze medewerkers bedanken voor hun inzet in de afgelopen periode. Sinterklaas had voor iedereen een persoonlijk bericht met humor en dat werd enorm gewaardeerd.' Diana van Bennekom, JUMBO

Super grappig, dit jaar weer!!

Diana van den Hurk

Onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers:

Allianz_logo_logotype
rotary-logo-png-transparent
Rabobank-Logo-1
university rotterdam logo
1200px-Jumbo_Logo.svg
klein geluk logo

LAAT JE VERRASSEN  
DOOR SINTERKLAAS